Kaos polos kapas katun Polo Sulaman Sekolah Badge Polo T-Shirt

Katrangan singkat:

Kita duwe 2 pabrik dhewe ing Huai'an, siji diarani RuZhen khusus kanggo T-Shit, Polo telek, Celana, Celana Pendek, Olahraga, Jaket, Mantel, lan liyane jenenge profesional Haolv ing Set Tempat Tidur, Selimut, Bantal, Kasur, Dekorasi .


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Ringkesan

    Rincian cepet

    Papan Asal Jiangsu     
    Jeneng merek  Ruisheng
    Nomer Model kaos pria
    Fitur Ambegan, Ukuran Luwih            
    Kerah O-Gulu               
    Bobot Kain 200 Gram                 
    Kasedhiya Quantity 1000       
    Materi 100% COTTON \ Custom           
     Gaya Lengan Lengan cekak     
    Desain Kanthi Pola                
     Jinis Pola Selaras   
    Gaya Smart Kasual             
     Jinis Kain Anyaman          
    Logo Logo Khusus
    Nyithak Printing khusus       
    Werna Warna sing Disesuaikan
    Pangiriman Minangka ruquest sampeyan           
    Mbayar Bisa komunikasi
    Teknisi Print transfer panas utawa proses ukuran Panas

    Keuntungan Kita

    1. Kita kerjo bareng karo olahraga, yoga lan komunitas kegiatan njaba, bebarengan karo salah sawijining produsen paling apik ing donya, nggunakake teknologi lan bahan anyar sing dibangun kanggo ngasilake produk paling apik kanthi rasukan sing apik, kualitas, teknologi tinggi.

    2. Sampurna kanggo sampeyan makarya, metu kanggo muter utawa ing lapangan golf

    3. Regane 4-cara menehi kepenak lan mobilitas sing dibutuhake

    55
    555

    Kemasan & Pengiriman 

    CATETAN PACKAGING

    Kaos 80 pcs dikemas ing siji karton.

    15kgs / karton

    CATETAN kiriman

    1. SHIPPING EXPRESS (layanan lawang lawang utawa kapal menyang port udara), nyaranake supaya jumlah ing ngisor 400pcs. 

        Rata-rata wektu pengiriman: 3-8 dina kerja. Wektu pengiriman luwih cekak, luwih larang regane pengiriman.

        Biasane, kita bakal ngutip sampeyan babagan biaya pengiriman medium, yen sampeyan pengin pengiriman kanthi cepet, mangga saranake. 

    2. PENGIRIMAN SEA:

        Cocog kanggo jumlahe Pesenan ing ndhuwur 2000 pcs / warna kaos. Istilah rega EXW, FOB, CFR (dll) kabeh bisa ditampa. Rata-rata wektu kiriman: 35-40 dina kerja


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita