Cara milih jaket sing bisa dipercaya, kita kudu nyegah kesalahan kasebut

Akeh wong sing ngerti manawa jaket dirancang khusus kanggo para penggemar olahraga ruangan. Nanging, jaket minangka sandhangan fungsional khusus kanthi fungsi anti banyu lan tahan angin. Umume wong ora ngerti carane milih. Dheweke duwe desain fungsional sing beda kanggo lingkungan sing beda. Wong sing ora kenal bakal duwe sawetara kesalahpahaman, ayo priksa.

https://www.ruishengarment.com/ski-jacket/

Ngalahake 1: Sing luwih panas luwih apik
Kahanan kasebut umume ditemokake ing musim salju. Melu olahraga ing njaba ruangan ing musim salju, nganggo kandel banget bisa dadi anget, nanging bakal mbatesi banget. Kanggo kahanan cuaca umum, utawa nalika munggah ing gunung utawa njelajah ing njaba, jas ski cukup abot. Ing kasus iki, umume wong bakal milih jaket utawa jaket rong potongan sing bisa dicopot, sing luwih trep kanggo dipasang lan ditarik lan luwih cocog kanggo olahraga ruangan.

Kesalahpahaman 2: Luwih larang, luwih larang
Sanajan ana prinsip sing "murah ora apik," jaket sing larang regane ora larang. Pilih jaket sing bisa nglindhungi lan mbantu sampeyan luwih gedhe. Umumé, sampeyan bisa milih sawetara merek terkenal, kayata North Face, Northland, lsp. Jaket merek iki duwe rega sing beda lan umume dirancang kanggo kegiatan petualangan ing lingkungan sing angel. Nalika tuku, regane larang utawa ora, ora ateges jaket kasebut apik utawa ora. Pilih miturut kegiatan sampeyan.

Kesalahpahaman 3: Fungsi lengkap
Olahraga ing macem-macem lingkungan bakal duwe jaket fungsional sing beda. Jaket sing bakal disandhang kudu praktis. Aja weruh fungsi wong liya lan pengin. Yen mung nganggo kutha biasa, ora prelu milih Jaket gunung sing profesional, anti banyu, tahan angin, bisa ambegan lan anget, mula miturut kahanan sampeyan dhewe, aja meri wong liya kanthi tiru lan nuladha wong liya.


Wektu kiriman: Jul-18-2020