Kawéntar umum babagan rasukan sandhangan

1. Kain sing alus
Kain alus umume lancip lan entheng, kanthi drape alus, garis lancar, lan siluet alami. Kain empuk umume kalebu kain rajutan lan kain sutra kanthi struktur kain sing longgar lan kain linen alus. Kain rajutan sing alus asring nggunakake bentuk lurus lan prasaja kanggo nggambarake kurva awak manungsa sing apik ing desain sandhangan; kain sutra, rami lan kain liyane luwih longgar lan lipit, nuduhake aliran garis kain.
2. Kain sing keren banget
Kain sing asri duwe garis sing jelas lan ukuran volume, sing bisa mbentuk siluet. Umume digunakake yaiku kain katun, kain katun poliester, corduroy, sprei, lan macem-macem kain wol medium-tebal lan serat kimia. Kain sing kaya ngono bisa digunakake ing desain sing nuduhake akurasi pemodelan busana, kayata jas lan setelan.

3. Kain nggilap
Lumahing kain sing ukurane lancip lan bisa nggambarake cahya sing cerah, kanthi perasaan sing sumunar. Kain kaya kasebut kalebu kain kanthi tekstur satin. Sing paling umum digunakake ing klambi wengi utawa sandhangan pagelaran panggung kanggo ngasilake efek visual sing apik lan apik banget. Kain mengkilap duwe macem-macem kebebasan modeling ing pakaryan busana, lan bisa duwe desain sederhana utawa gaya sing luwih gedhe.
4. Kain sing kandel lan abot
Kain sing kandel lan abot kandel lan landhep, lan bisa ngasilake efek gaya sing stabil, kalebu kabeh jinis kain wol lan kain berlapis sing kandel. Kain kasebut duwe pangerten babagan ekspansi awak, lan ora cocog kanggo nggunakake pleats lan akumulasi. Ing desain, bentuk A lan H paling pas.
5. Kain transparan
Kain transparan iku entheng lan transparan, kanthi efek seni sing elegan lan misterius. Kalebu katun, sutra, kain serat kimia, kayata georgette, sutra satin, renda serat kimia, lan sapiturute, kanggo ngandharake transparan saka kain, garis-garis sing biasa digunakake alami lan lengkap kaya bentuk H-lan babak bunder. bentuk desain.


Wektu kiriman: Jul-18-2020