Profesional mens hiking sandhangan Awet lan gampang di resiki

Katrangan singkat:

Kita duwe rong dhasar produksi profesional, tim desain profesional lan sistem sawise-sales sing sampurna. Sandhangan mens sing bisa ngasilake bisa ngganti macem-macem kahanan risiko hiking, luwih becik nglindhungi awak, ndhukung tuku akeh lan kita bakal menehi rega sing paling apik


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Rincian cepet

    Papan Asal Jiangsu, China      
    Jeneng merek OEM
    Nomer Model sepripun amben           
    Logo Ditampa OEM Logo Pelanggan
    Ukuran Ukuran apa wae sing kasedhiya            
    Werna Werna sing dibutuhake
    Bahan Kelas A                      
    Materi Poliester / Kapas \ Kustomisasi, Bahan sing dijaluk
    Dekorasi RUMAH, Hotel, Rumah Sakit              
    Count Benang 100TC-e600TC
    Rega murah Quantities Big Negotiable

    Keuntungan Kita

    1. Kabeh pitakon lan pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam.

    2. Tingkat mutu kalebu standar pengepakan paling apik lan stabil.

    3. Nyandhang ing wayah wengi supaya anget

    4.Kami minangka pabrik profesional sing ngasilake klambi sing udan udan lan bisa napas

    4

    Pambuka Company

    Huai'an RuiSheng Garment Co., Ltd, didegaké ing taun 2010, minangka perusahaan perdagangan impor lan ekspor perdagangan luar negeri ing Huai'an
    Provinsi Jiangsu, China. Ing wulan Juni 2018, perusahaan kasebut sukses lulus sertifikasi BSCI standar internasional. Kita duwe 2 pabrik dhewe ing Huai'an, siji diarani RuZhen khusus kanggo T-Shit, Polo, Celana, Celana Pendek, Olahraga, Jaket, Mantel, lan liyane jenenge profesional Haolv ing Set Tempat Tidur, Selimut, Bantal, Kasur, Dekorasi.
    Mitra kita nutupi 400 merek ing 30 negara ing saindenging jagad kanggo entuk kapercayan saka kabeh pelanggan kanthi kualitas dhuwur, lan duwe
    pikantuk pujian kanthi konsisten dhuwur saka pelanggan wiwit wis disetel. Perusahaan ngemu ide manajemen yen "Kualitas Mbuktekake Kekuwatan, Rincian Menehi Sukses", lan nyoba supaya luwih apik ing aspek apa wae saka saben jahitan, saben titik prosedur manufaktur kanggo pamriksa pungkasan, pengeposan lan kiriman. 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk