Jaket ski profesional berkualitas tinggi tahan angin lan andal

Katrangan singkat:

Jaket ski pria dirancang kanggo lingkungan sing ekstrim lan ditenun kanthi alus saka kain regangan lan diisi karo bahan empuk. Dheweke duwe hood ritsleting, lengen klambi dawa kanthi cuff elastis internal, zip ngisor ing lengen, rok salju sing bisa dicopot, kanthong kacamata lan ritsleting anti banyu ing rong kanthong tetep. Fungsi teknis kanthi kebebasan gerak maksimal kayata sikut bisa ditekuk


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Rincian cepet

    Papan Asal  Jiangsu, China
    Jeneng merek OEM

    Nomer Model

    Jaket Ski

    Logo

    Ditampa OEM Logo Pelanggan

    Ukuran Ukuran apa wae sing kasedhiya
    Werna Werna sing dibutuhake
    Bahan Kelas A
    Materi Poliester / Kustomisasi, Bahan sing dijaluk
    Kelompok Umur Wong diwasa
    Gaya Jaket, jaket windbreak wanita

    Fitur

    Anti-UV, Bernapas, KERING CEPAT, Kalis Angin

    Fungsi

    anti banyu, kobongan angin

    Rega murah Quantities Big Negotiable

    Fitur produk

    Pelapisan tahan banyu 1.Profesional, lapisan wol lan krasa alus, uga kain sing tahan lama digawe saka 2400 serat poliester bisa njamin penylametan anget sing paling apik.
    2. Jaket ski anti banyu bisa mlaku ing endhas tekanan luwih saka 10000 mm. Yen sampeyan ana ing njaban ruangan, njaga awak garing lan kepenak, lan ora bisa nolak hawa udan utawa lembab.
    3. Kanthong pirang-pirang:
      1) kanthong zip 2 tangan kanthi tutup (paspor utawa kertu simpenan).
      2) Rong kanthong interior, saku media internal internal lan saku ritsleting.
      3) Ana kanthong tambalan ing lengen kiwa kanggo nyimpen perhiasan (cincin, anting-anting, kalung, lsp), gadget utawa pass ski sadurunge sampeyan pindhah.
      4) Ana kabel mbenakake lan piranti pendukung ing njero jaket.

    4. Jaket ski anti banyu kanthi gampang bisa ngatasi cuaca sing ora apik, kayata kabut, udan utawa salju. Paling cocog kanggo ski mudhun, snowboard, snowboard, gunung, hiking, plancongan, lan jaket kanthi hood sing bisa dicopot uga paling cocog kanggo olahraga outdoor musim salju utawa macem-macem acara.

    55
    555

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita