Warta

  • The functionality and advantages of cycling clothes

    Fungsi lan kaluwihan saka klambi olahraga

    Sandhangan muter iku sandhangan fungsional, kayata safety, wicking, breathable, gampang dicuci, pangatusan kanthi cepet, lan sapiturute. Sepeda jotosan nganggo kain khusus, kanthi kekuatan, elastisitas sing apik, extensibilitas apik, lan resistensi abrasion sing apik bisa dianggep minangka fungsional siklik ...
    Waca liyane
  • Common knowledge of clothing fabrics

    Pengetahuan umum babagan kain sandhangan

    1. Kain empuk Kain empuk umume lancip lan entheng, kanthi drape alus, garis alus, lan siluet alami. Kain empuk umume kalebu kain rajutan lan kain sutra kanthi struktur kain sing longgar lan kain linen alus. Kain rajutan alus banget digunakake ...
    Waca liyane
  • How to choose a reliable jacket, we must avoid these errors

    Cara milih jaket sing bisa dipercaya, kita kudu nyingkiri kesalahan kasebut

    Akeh wong sing ngerti manawa jaket dirancang khusus kanggo para penggemar olahraga ruangan. Nanging, jaket minangka sandhangan fungsional khusus kanthi fungsi anti banyu lan tahan angin. Umume wong ora ngerti carane milih. Dheweke duwe desain fungsional sing beda kanggo beda-beda ...
    Waca liyane