Aplikasi

babagan kita

 

Huai'an RuiSheng Garment Co., LTD. didegaké ing taun 2010, minangka perusahaan perdagangan impor lan ekspor perdagangan manca profesional ing provinsi Huai'an Jiangsu, China, sing jembaré 3500sqm, lokakarya standar 1100sqm, lan duweni potensi bisa nggarap 1500 wong, yaiku salah sawijining klambi skala gedhe perusahaan ing Huai'an. Ing wulan Juni 2018, perusahaan kasebut sukses lulus sertifikasi bsci standar internasional. Kita duwe pabrik 2 dhewe ing Huai'an, sing diarani RuZhen khusus ing T-Shit,Jeans, Polo, Celana, Seluar pendek, Olahraga, Jaket, Lambang, sing liyane dijenengi profesional Haolv ing Set Bedding, Quilt, Bantal, Kasur, Hiasan.

 

Produk sing ditampilake

kabar paling anyar

  • dress
  • pajamas
  • textiles
  • Fungsi lan kaluwihan saka klambi olahraga

    Sandhangan muter iku sandhangan fungsional, kayata safety, wicking, breathable, gampang dicuci, pangatusan kanthi cepet, lan sapiturute. Sepeda jotosan nganggo kain khusus, kanthi kekuatan dhuwur, kelenturan sing apik, extensibilitas apik, lan resistensi abrasion sing apik bisa dianggep minangka fungsional klambi bersepeda. Ndhuwur sandhangan bersepeda sing apik kudu bisa ambegan lan kringet, sing cepet ngetokake kringet akeh lan njaga permukaan awak tetep garing. Ing ngisor muter jerse ...

  • Pengetahuan umum babagan kain sandhangan

    1. Kain empuk Kain empuk umume lancip lan entheng, kanthi drape alus, garis alus, lan siluet alami. Kain empuk umume kalebu kain rajutan lan kain sutra kanthi struktur kain sing longgar lan kain linen alus. Kain rajutan sing alus asring nggunakake bentuk lurus lan prasaja kanggo nggambarake kurva awak manungsa sing apik ing desain sandhangan; kain sutra, rami lan kain liyane luwih longgar lan lipit, nuduhake aliran garis kain. 2. Banget banget ...

  • Cara milih jaket sing bisa dipercaya, kita kudu nyingkiri kesalahan kasebut

    Akeh wong sing ngerti manawa jaket dirancang khusus kanggo para penggemar olahraga ruangan. Nanging, jaket minangka sandhangan fungsional khusus kanthi fungsi anti banyu lan tahan angin. Umume wong ora ngerti carane milih. Dheweke duwe desain fungsional sing beda kanggo lingkungan sing beda. Wong sing ora kenal bakal duwe sawetara kesalahpahaman, ayo priksa. Kesalahpahaman 1: Sing luwih anget, kahanan iki umume ditemoni ing musim salju. Parti ...