Babagan Kita

Babagan Kita

Huai'an RuiSheng Garment Co, Ltd didegaké ing taun 2010, minangka perusahaan perdagangan impor lan ekspor perdagangan manca profesional ing provinsi Huai'an Jiangsu, China, sing jembaré 3500sqm, lokakarya standar 1100sqm, lan duweni potensi bisa nggarap 1500 wong, yaiku salah sawijining klambi skala gedhe perusahaan ing Huai'an. Ing wulan Juni 2018, perusahaan kasebut sukses lulus sertifikasi BSCI standar internasional. Kita duwe 2 pabrik dhewe ing Huai'an, siji diarani RuZhen khusus kanggo T-Shit, Polo, Celana, Celana Pendek, Olahraga, Jaket, Mantel, lan liyane jenenge profesional Haolv ing Set Tempat Tidur, Selimut, Bantal, Kasur, Dekorasi.

Mitra kita nyakup 400 merek ing 30 negara ing saindenging jagad supaya bisa dipercaya kepercayaan kabeh pelanggan kanthi kualitas tinggi, lan entuk pujian kanthi konsisten saka pelanggan wiwit ditrapake. Perusahaan ngemu ide manajemen yen "Kualitas Mbuktekake Kekuwatan, Rincian Menehi Sukses", lan nyoba supaya luwih apik ing aspek apa wae saka saben jahitan, saben titik prosedur manufaktur kanggo pamriksa pungkasan, pengeposan lan kiriman. Kita mekso prinsip pangembangan "Dhuwur, Efisiensi, Kesinambungan, lan Down kanggo kerja ing bumi" kanggo menehi layanan apik banget! Sira tulus tampi sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kerjasama!

Pabrik

Garis produksi sandhangan rajutan utama duwe luwih saka 200 set peralatan jahitan canggih domestik, lan kabeh jinis peralatan wis rampung; nduwe 180 karyawan, kalebu 100 buruh jahit, 20 buruh tukang nglamar, 40 petugas kemasan pemeriksaan lan 20 petugas manajemen teknis lan operasi liyane.

ing 2011, lini produksi garmen perusahaan pindhah menyang taman industri. Wilayah tanduran sing mentas dibangun duwe lingkungan sing apik, produksi lengkap, urip, keamanan lan fasilitas pemadam kebakaran. Perusahaan kasebut nyatakake karyawan minangka kasugihan perusahaan paling gedhe, lan duwe lingkungan budaya lan budaya perusahaan sing apik.

2
3

Sejarah

Uisheng International Trade Co., Ltd. Didhisiki ing taun 1999, perusahaan cilik kanthi luwih saka rolas wong sing spesialisasine ing pangolahan eksternal sandhangan. Sawise 20 taun pembangunan, Saiki duwe kemampuan kanggo ngrancang, ngembangake, ngasilake klambi lan tekstil kanthi mandiri . Saiki wis dadi pabrik tekstil lan pabrik pangolahan sandhangan khusus kanggo nyulam lan nenun , Nduwe teknologi independen Pengadaan aksesoris Aksesoris Manajemen kanthi bebas. Ana luwih saka 200 karyawan sing ana. Penjualan taunan 5 yuta dolar AS.

Produk

Produk domestik: Kaos, kaos Polo, olahraga rajutan olahraga pria lan wanita, klambi katun pria lan wanita, jaket jeroan, piyama, pakaian kasual lan seri liyane sing meh ana 100 jinis.