Jaket bocah kanggo pabrik mantel kamuflase abu-abu musim semi utawa musim gugur sing digawe langsung

Katrangan singkat:

Jaket bocah-bocah kita bisa disesuaikan miturut syarat, bahan, ukuran lan gaya sampeyan. Jaket bocah-bocah sing digawe bisa dadi anti angin lan sawetara bisa udan. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita kapan wae, utawa informasi paling anyar


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    4
    2
    3

    Rincian cepet

    Papan Asal  Jiangsu, China   
    Jeneng merek OEM
    Nomer Model jaket bocah 
    Logo Ditampa OEM Logo Pelanggan
    Ukuran Ukuran apa wae sing kasedhiya       
    Werna Werna sing dibutuhake
    Jinis Kain  Paling awon, Kapas     
    Fitur Anti-kisut, KERING CEPAT, Waterproof, Reversible, Breathable, Sustainable, Windproof, jaket kanggo bocah
    Kerah    Ngadeg         
    Bahan Isi 100% Polyester
    Bahan Shell Polyester / katun 
    Teknisi Dicithak
    Rega murah Quantities Big Negotiable
    5

    Keuntungan Kita

    1 , Jahitan pengerjaan berkualitas tinggi. Pangiriman cepet.
    2. Bahan sing nyaman lan kualitas apik, ngidini olahraga.
    3. Sampeyan bisa nambah logo dhewe / ngatur warna / kain sing wis dipilih

    Faq

    1. Suwene aku bisa entuk umpan balik sawise ngirim priksaan?

    Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

    2. Apa sampeyan bisa nggawe desain kita?

    Mesthi wae desain khusus (OEM / ODM) kasedhiya.

    3. Sampeyan bisa nggawe desain kita kanggo paket kasebut?

    Ya, pls ngirim desain sing dibutuhake, kita bakal regane regane lan nggawe paket sing padha karo desain sampeyan. Utawa uga duwe sawetara paket kanggo referensi sampeyan.

    4. Apa wektu universal kanggo pangiriman pesen?

    Produksi cilik: 3-4 dina Produksi massal: 7-15 dina utawa dhasar qty sampeyan.

    5. Apa jinis pengiriman sampeyan?

    DHL, FEDEX, UPS, EMS, TNT, lsp.

    6. Apa sing bisa dipikolehi saka kita?

    Produk sing apik banget (desain unik, mesin cetak advance, kontrol kualitas sing ketat) Penjualan langsung Pabrik (rega sing nguntungake lan kompetitif) Layanan sing apik (OEM, ODM, layanan sawise dodolan, kiriman cepet)

    Profesional


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk