Kaos olahraga khusus paling anyar dicithak kanggo pria china

Katrangan singkat:

Sepira luwih sampeyan bisa entuk saka klambi khusus sing dirancang?
Ajeni Pelatih, Relawan, Karyawan, Sanak, Kanca, utawa Dhewe kanthi memori sing apik. Kanggo nuduhake apresiasi, ayo menehi kemeja kosong nganggo Wording sampeyan lan foto, Perusahaan utawa Logo Tim sing dipilih khusus, Desain Unik, utawa malah tandha tangan AKTUAL sing disinkronake ing WARNA LENGKAP.


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Ringkesan

    Rincian cepet

    Papan Asal Jiangsu     
    Jeneng merek  Ruisheng
    Nomer Model kaos pria
    Fitur Ambegan, Ukuran Luwih            
    Kerah O-Gulu              
    Bobot Kain 200 Gram                 
    Kasedhiya Quantity 1000       
    Materi 100% COTTON \ Custom           
    Gaya Lengan Lengan cekak     
    Desain Kanthi Pola                
    Jinis Pola Selaras   
    Gaya Smart Kasual             
    Jinis Kain Anyaman          
    Logo Logo Khusus
    Nyithak Printing khusus       
    Werna Warna sing Disesuaikan
    Pangiriman Minangka ruquest sampeyan           
    Mbayar Bisa komunikasi
    Teknisi Print transfer panas utawa proses ukuran Panas

    Keuntungan Kita

    1. Kita kerjo bareng karo olahraga, yoga lan komunitas kegiatan njaba, bebarengan karo salah sawijining produsen paling apik ing donya, nggunakake teknologi lan bahan anyar sing dibangun kanggo ngasilake produk paling apik kanthi rasukan sing apik, kualitas, teknologi tinggi.

    2. Sampurna kanggo sampeyan makarya, metu kanggo muter utawa ing lapangan golf

    3. Tombol 3 resik-rampung lan kerah tanpa tag

    55
    555

    FAQ

    1. Suwene aku bisa entuk umpan balik sawise ngirim priksaan?
    Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

    2. Apa sampeyan bisa nggawe desain kita?
    Mesthi wae desain khusus (OEM / ODM) kasedhiya.

    3. Sampeyan bisa nggawe desain kita kanggo paket kasebut?
    Ya, pls ngirim desain sing dibutuhake, kita bakal regane regane lan nggawe paket sing padha karo desain sampeyan. Utawa uga duwe sawetara paket kanggo referensi sampeyan.

    4. Apa wektu universal kanggo pangiriman pesen?
    Produksi cilik: 3-4 dina Produksi massal: 7-15 dina utawa dhasar qty sampeyan.

    5. Apa jinis pengiriman sampeyan?
    DHL, FEDEX, UPS, EMS, TNT, lsp.

    6. Apa sing bisa dipikolehi saka kita?
    Produk sing apik banget (desain unik, mesin cetak sadurunge, kontrol kualitas sing ketat) Jual langsung pabrik (rega sing apik lan kompetitif) Layanan hebat (OEM, ODM, layanan purna jual, pangiriman cepet) Profesional.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita