Fungsi lan kaluwihan saka klambi olahraga

Sandhangan muter iku sandhangan fungsional, kayata safety, wicking, breathable, gampang dicuci, pangatusan kanthi cepet, lan sapiturute. Sepeda jotosan nganggo kain khusus, kanthi kekuatan dhuwur, kelenturan sing apik, extensibilitas apik, lan resistensi abrasion sing apik bisa dianggep minangka fungsional jaket muter. Ndhuwur sandhangan bersepeda sing apik kudu bisa ambegan lan kringet, sing cepet ngetokake kringet akeh lan njaga permukaan awak tetep garing. Sisih ngisor jersey bersepeda kudu nyenyet, kanthi efektif nyuda lemes otot, lan tali jongkok kudu alus lan nduwe permeabilitas udara sing apik. Ayo dirembug babagan rincian sandhangan bersepeda.Provide high-quality  Mens cycling clothes Professional production

Akeh kanca sing nganggep yen warna klambi muter iku padhang banget. Ora ngerti manawa desain iki amarga alasan safety. Werna peringatan warna kuning, abang, biru lan putih digunakake kanthi akeh. Sebabe yaiku nalika sampeyan lagi nunggang dalan, driver mobil lan pejalan kaki bisa ndeleng kanthi jelas saka kadohan, lan nyoba ngindhari kacilakan lalu lintas.
Akeh kanca sing nembe milih klambi muter bakal takon, kenapa kain ing ndhuwur lan ngisor sandhangan bersepeda beda? Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sandhangan ndhuwur yaiku mbuwang kringet, lan klambi ngisor kanggo nyuda kesel. Amarga cuaca, yen cuaca luwih adhem, kain sing anget, ambegan lan tahan angin biasane digunakake, utawa kain tahan angin lan kain sing bisa dihirup digunakake kanthi salib miturut bagean liyane. Yen cuaca panas, kringet-cucuk, napas, gampang dibasuh lan cepet-cepet kain dadi pilihan pertama, lan bisa uga saka sudut pandang kesehatan, ana kain fungsional kanthi syarat sing luwih dhuwur kanggo sterilisasi lan deodorisasi. Sandhangan bersepeda kudu cedhak karo awak supaya bisa nyuda tahan angin sabisa-bisa. Sandhangan muter uga kudu nduwe fungsi nglindhungi awak, lan sandhangan bal-balan uga kudu tahan abrasion, sanajan ana kacilakan, paling efektif bisa nyuda wilayah calar. Kapindho, ana bantal kanggo nunggang celonone kanggo nyegah gesekan jangka panjang lan tekanan ing antarane bokong lan kursi, lan kanggo nglindhungi awak.


Wektu kiriman: Jul-18-2020