Jaket anget jaket Fleece ndhukung tumbas massal

Katrangan singkat:

Jaket bulu iki cocog kanggo anget nalika hawa adhem. Ing cuaca sing adhem, sampeyan bisa nganggo jas liyane supaya anget. Kita bakal menehi rega paling apik kanggo tuku sing akeh


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Rincian cepet

    Papan Asal  Jiangsu, China      
    Jeneng merek OEM
    Nomer Model sepripun amben           
    Logo Ditampa OEM Logo Pelanggan
    Ukuran S / M / L / XL / XXL Ukuran apa wae sing kasedhiya           
    Werna Werna sing dibutuhake
    Gaya   Sembrono                   
    Materi Poliester / Katun 160-180gsm
    Dekorasi Ritsleting       
    Jinis Penutupan Zipper
    Rega murah Quantities Big Negotiable

    Keuntungan Kita

    1. Banget awet

    2.Super wedhus alus

    3.Pilih ukuran khusus, label pribadi, logo lan kemasan!

    4
    5

    FAQ

    1. Suwene aku bisa entuk umpan balik sawise ngirim priksaan?

    Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

    2. Apa sampeyan bisa nggawe desain kita?

    Mesthi wae desain khusus (OEM / ODM) kasedhiya.

    3. Sampeyan bisa nggawe desain kita kanggo paket kasebut?

    Ya, pls ngirim desain sing dibutuhake, kita bakal regane regane lan nggawe paket sing padha karo desain sampeyan. Utawa uga duwe sawetara paket kanggo referensi sampeyan.

    4. Apa wektu universal kanggo pangiriman pesen?

    Produksi cilik: 3-4 dina Produksi massal: 7-15 dina utawa dhasar qty sampeyan.

    5. Apa jinis pengiriman sampeyan?

    DHL, FEDEX, UPS, EMS, TNT, lsp.

    6. Apa sing bisa dipikolehi saka kita?

    Produk sing apik banget (desain unik, mesin cetak advance, kontrol kualitas sing ketat) Penjualan langsung Pabrik (rega sing nguntungake lan kompetitif) Layanan sing apik (OEM, ODM, layanan sawise dodolan, kiriman cepet) Profesional.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk