SoftshellJacket Pria Kustom Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Jaket cangkang lembut bertudung yaiku jaket sing anget lan serbaguna sing maksimal keselesaan lan kinerja. Hem, hood sing bisa disetel lan lapisan DWR nyedhiyakake ketahanan angin lan banyu, nalika kain awak elastis lan artikulasi lan bisa nggawa sampeyan. Cocog kanggo olahraga, nanging kanthi ruangan sing sithik, mula yen swasana ora apik, sampeyan bisa nutupi. Yen swasana ORA kurang nyenengake, lenggah ing kursi lan gunakake pambuka botol sing ana gandhengane.


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Rincian cepet

    Papan Asal Jiangsu, China      
    Jeneng merek OEM
    Nomer Model jaket cangkang alus        
    Logo Ditampa OEM Logo Pelanggan
    Ukuran Ukuran apa wae sing kasedhiya            
    Werna Werna sing dibutuhake
    Bahan Kelas A                      
    Materi Poliester / Kustomisasi, Bahan sing dijaluk
    Kelompok Umur Wong diwasa            
    Gaya Jaket, jaket windbreak wanita

    Fitur

    Anti-UV, Bernapas, KERING CEPAT, Kalis Angin 

    Fungsi

    anti banyu, kobongan angin

    Rega murah Quantities Big Negotiable

    Fitur produk

    Kain angin lan banyu tahan kain 4-hala alus kanggo mlaku-mlaku ing kutha yen cuaca isih kaliren

    Kantong dada lan tangan sing ritsleting kanggo nyimpen barang pribadi sing penting. Kaya bedhil dolanan muncrat. Kanthong dada kiwa kalebu port media kanggo masang selai sampeyan lan pembuka botol tanduk khusus kanggo bengi sing gampang diombe ing geni.

    Ritsleting YKK sing awet bisa ngindhari unsur kasebut

    Pangaturan hood ngarep lan mburi supaya pas kanthi cepet lan cepet

    Diartikulasikake kanggo gerakan sing beda tanpa kain sing ora nyenengake

    Sisih ngisor luwes nduweni buntut sing rada sithik kanggo jangkoan kursi sing luwih apik, supaya sampeyan ora mbuwang sapa wae nalika mbengkongake

    Aja kuwatir yen sampeyan wong sing paling dhuwur. Iki kasedhiya kanthi ukuran dhuwur mung kanggo sampeyan. Sampeyan welcome.

    55
    555

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita