Jaket tahan angin pria ruangan outdoor berkualitas tinggi

Katrangan singkat:

Sanajan sampeyan nganggep lapisanane pas, kadang angin bisa dadi adhem banget. Apa sampeyan ana ing pucuk gunung sing akeh ing negara kasebut, utawa asu metu saka omah, kita bisa entuk manfaat saka anti kaca mobil, sing mbantu kita tetep anget lan garing. We nawakake macem-macem paling anyar saka angin lan jaket sing dirancang kanggo ngunci kanthi anget lan supaya angin saya kuwat.


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Rincian cepet
    Panggonan Asal: Jiangsu, China Jeneng Brand: OEM
    Nomer Model: Logo jaket Ski: Nampa Logo Pelanggan OEM
    Ukuran : Ukuran apa wae kasedhiya Warna: Warna sing Disuwun
    Kelas: Bahan Kelas A: Poliester / Kustomisasi, Bahan sing dijaluk
    Klompok Umur: Gaya diwasa: Jaket, wanita angin jaket angin
    Fitur: Anti-UV, Breathable, Cepet DRY, Windproof Function: anti banyu, angin angin
    Regane murah: Jumlahe Big Bisa Dhiskusi
    Fitur produk
    1 , Ringan lan entheng, tegese sampeyan bisa nggawa barang kasebut minangka barang darurat nalika plancongan ing lingkungan sing lembab - didhelikake ing kanthong kiwa, dadi sampeyan bisa gampang nyelehake ing kit.
    2 details Rincian desain sing migunani kalebu hood sing cocog, helem sing cocog karo tutup lengan, kanthong kabeh dada lan angin angin interior.
    3 , Kain kasebut bisa dadi anti angin kanthi efektif lan nduweni fungsi desain sing kuat. Elastis ing hem lan cuffs, saku sundry, rong lapisan bolong, kanthong tangan zipper (kanggo ventilasi) lan ritsleting supaya gampang dikencengi. Hood uga apik karo lonjakan lan wis disesuaikan ing kolar
    Babagan kita
    1. Pelanggan kalebu sawetara merek internasional. Sawetara wis 5-8 taun hubungan karo kita.
    2.Wong duwe 2 Tim Penjualan: Tekstil, sandhangan. Saben sales duwe pengalaman kerja 8 taun. Kita bisa nyedhiyakake layanan mandeg kanggo kabeh produk. Gotong royong Tim bisa njamin kanggo mbales kabeh jinis pitakon sajrone 2 jam. Budaya penjualan kita maju lan kerja tim.
    Kita duwe kontrol sing kuat babagan manajemen rantai pasokan. Kita duwe pabrik dhewe, 2-3 jam adoh saka lianyungang. Kita ngatur kain / materi, kayata kita ngontrol benang nganti pewarna nganti nenun; We nyedhiyani layanan total saka desain / kriya, kanggo prototipe pisanan, prototipe pungkasan, conto PP, produksi massal, nganti pemeriksaan pra-kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita