100% rompi kalis banyu poliamida kanggo pria

Katrangan singkat:

Kinerja alus saka shell cocok kanggo kabeh kahanan cuaca. Resor ski, barang sing populer ing kapal lan kutha ing saindenging jagad. Penampilan sing sporti, anget lan nglindhungi sapa wae sing nganggo jaket cangkang alus bisa ndeleng kebatinan saka kain cangkang alus. Ora ono masalah karo drizzle lan angin entheng. Apa wae ing lereng, ing dalan utawa ing garis favorit, jaket iki bisa ditangani.


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Rincian cepet

    Papan Asal  Jiangsu, China      
    Jeneng merek OEM
    Nomer Model jaket cangkang alus      
    Logo Ditampa OEM Logo Pelanggan
    Ukuran Ukuran apa wae sing kasedhiya            
    Werna Werna sing dibutuhake
    Bahan Kelas A                      
    Materi Poliester / Kapas \ Kustomisasi, Bahan sing dijaluk

    Panjang lengan (cm)

    Cendhak        

    Jinis Penutupan

    Zipper

    Rega murah Quantities Big Negotiable

    Karakteristik produk

    1. Sandhangan kita anti banyu, tahan angin, awet lan ramah lingkungan

    2.Nemain kanthong dodo vertikal ngrancang karo garasi zipper anti-zip + anti banyu, kalebu gaya liyane bisa disesuaikan

    3. Selang plastik bisa digunakake ing lengen, lan iker-iker rasukan dirancang karo krah cadhangan

    4. Hem bisa dirancang kanthi tali elastis, eyelet lan colokan plastik, sing bisa dadi luwih nyaman dipakai ing kahanan khusus

    55
    555

     Babagan kita

    1. Kita minangka salah sawijining supplier sing unggul ing jingsu, China, kanthi pengalaman bisnis internasional 10 yuta. We adol menyang 40 negara ing saindenging jagad, kalebu Jerman, Prancis, Eropa, USA. Ing taun-taun pungkasan, tetep rata-rata ganti rugi 50% tambah.

    2. Pelanggan kalebu sawetara merek internasional. Sawetara wis 5-8 taun hubungan karo kita.

    3.Kita duwe 2 Tim Sales: Tekstil, sandhangan. Saben sales duwe pengalaman kerja 8 taun. Kita bisa nyedhiyakake layanan mandeg kanggo kabeh produk. Gotong royong Tim bisa njamin kanggo mbales kabeh jinis pitakon sajrone 2 jam. Budaya penjualan kita maju lan kerja tim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita