Mens Running Fitness Fitness Clothes Lengan Olahraga Gim Lada Cocog Kering

Katrangan singkat:

Pria Running Clothes sing diprodhuksi bisa nggawa pengalaman olahraga sing luwih apik. Kita duwe peralatan produksi profesional kanggo njamin kualitas sandhangan. Yen sampeyan pengin ngatur gaya sandhangan, logo, lan sapiturute, sampeyan bisa ngubungi langsung lan kita bakal menehi rega luwih apik


  • Bahan: Cocog / disesuaikan
  • Ukuran: Ukuran apa wae sing kasedhiya
  • Werna: tampilan gambar utawa disesuaikan.
  • Detail Produk

    Tag Product

    Rincian cepet

    Papan Asal Jiangsu, China      
    Jeneng merek OEM
    Nomer Model sepripun amben           
    Logo Ditampa OEM Logo Pelanggan
    Ukuran Ukuran apa wae sing kasedhiya            
    Werna Werna sing dibutuhake
    Bahan Kelas A                      
    Materi Poliester / Kapas \ Kustomisasi, Bahan sing dijaluk
    Mangsa Spring                  
    Gaya Jaket
    Rega murah Quantities Big Negotiable

    Keuntungan Kita

    1. Kabeh pitakon lan pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam.
    2. Tingkat mutu kalebu standar pengepakan paling apik lan stabil.
    3. Sandhangan sing diprodhuksi bisa cepet kringet, ambegan lan nyaman dipanggoni
    4. Tampa ukuran khusus, label pribadi, logo lan kemasan!

    55
    555

    Pambuka Company

     Akun Juni 2018, perusahaan kasebut sukses lulus sertifikasi standar BSCI standar internasional. Kita duwe 2 pabrik dhewe ing Huai'an, siji diarani RuZhen khusus kanggo T-Shit, Polo, Celana, Celana Pendek, Olahraga, Jaket, Mantel, lan liyane jenenge profesional Haolv ing Set Tempat Tidur, Selimut, Bantal, Kasur, Dekorasi.
    Mitra kita nutupi 400 merek ing 30 negara ing saindenging jagad kanggo entuk kapercayan saka kabeh pelanggan kanthi kualitas dhuwur, lan duwe
    pikantuk pujian kanthi konsisten dhuwur saka pelanggan wiwit wis disetel. Perusahaan ngemu ide manajemen yen "Kualitas Mbuktekake Kekuwatan, Rincian Menehi Sukses", lan nyoba supaya luwih apik ing aspek apa wae saka saben jahitan, saben titik prosedur manufaktur kanggo pamriksa pungkasan, pengeposan lan kiriman. Kita mekso prinsip pangembangan "Dhuwur, Efisiensi, Kesinambungan, lan Down kanggo kerja ing bumi" kanggo menehi layanan apik banget! Sira tulus tampi sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kerjasama!

    https://www.ruishengarment.com/about-us/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita